We are Rising You

Rising You biedt ondernemingen goed opgeleide en gedreven height potentials aan.  Voor interim-opdrachten, outsourcing of vaste aanwervingen.

Voor werk op hoog niveau.

We climb. We rise. We shine.

Climbing in Brussels

We climb.

Jongeren vanaf 12 jaar zijn welkom in onze sport- en klimclubs. We klimmen wekelijks in zaal of op rotsen. In onze gastvrije clubs zijn álle jongeren welkom. Vluchtelingen, jongeren van overal. We bieden een degelijke sportieve omkadering en ontwikkelen informeel employability skills: attitudes die onze klimmers straks meer kansen bieden op de arbeidsmarkt.

Rope Access Training

We rise.

We nodigen klimmers die van hun hobby hun beroep willen maken, én die over de juiste attitudes beschikken, uit voor een professionele opleiding in rope access. In samenwerking met partners zoals de VDAB en privé-ondernemingen, bieden we aanvullende opleidingen tot verschillende beroepen: van schilder van pylonen tot technieker op windmolens. Maar dus altijd op hoog niveau.

Rope Access Work

We shine.

U bent op zoek naar gedreven en goed opgeleide height potentials, voor tijdelijke opdrachten of voor vaste aanwerving? Onze klimmers beschikken over alle nodige certificaten (GOF, VCA, AVIL,…). Zo zijn ze meteen klaar om ingezet te worden. Als wij u mogen leren kennen, dan zorgen wij voor de perfecte match. Want wij kennen onze klimmers als geen ander.

Rising You in 1'

> Schenk ons je tijd en laat ons samen het verschil maken

> Investeer mee in opleiding en creëer meerwaarde voor je bedrijf 

Rising You Academy Hilti