Wie is ‘wij’?

Rising You is een coöperatie, een samenwerking, tussen verschillende partners die jonge talenten naar uitdagende jobs wil begeleiden. De stichters van deze cvba met sociaal oogmerk zijn:

  • NATURE vzw

    NATURE, een erkende jeugdvereniging, zet sinds 1996 avontuurlijke activiteiten in om jongeren kansen te bieden tot persoonlijke ontwikkeling en groei.

  • Frank Coenen

    Frank Coenen, ondernemer en oprichter van InControl. Blikvanger op zijn palmares is ondermeer Belwind, het eerste volledig operationele zeewindmolenpark voor de Belgische kust.

  • Benjamin Gérard

    Benjamin Gérard is sociaal ondernemer, oprichter van NATURE (1996) en bezieler van het concept om de passie voor klimmen en speleologie te cultiveren richting opleiding en werk.

Samen zijn we begaan met het lot van maatschappelijke kwetsbare jongeren, en van jonge vluchtelingen in het bijzonder. We zijn getroffen door hun vaak traumatische geschiedenis en kijken vol bewondering naar hun gedrevenheid en veerkracht om een beter leven uit te bouwen.

We vonden elkaar in een ondernemende, duurzame en integrale aanpak, die maatschappelijke meerwaarde biedt voor jongeren, aandeelhouders en stakeholders.

Een warme, professionele  klimclub, opleidingen van de bovenste plank en een klantgerichte dienstverlening versterken onze maatschappelijke ambities.

> Mee het verschil maken?

Wij kunnen jouw hulp gebruiken!

> Meer weten?

Contacteer ons!